---

Nieuwsbrief Taekwon Utrecht

Na lange afwezigheid is onze nieuwsbrief weer in het leven geroepen. Hij zal vier keer in het jaar verschijnen.

Wij wensen u veel leesplezier met deze nieuwsbrief.

Like ook onze facebookpagina www.facebook.com/TaekwonUtrecht of neem een kijk op onze website: www.Taekwon-Utrecht.nl

Lees verder...

---
---

Start seizoen

2019-'20

De zomervakantie is inmiddels bijna achter de rug. We hopen dat de leden hebben genoten van de vakantie en goed uitgerust zijn, want het belooft weer een zwaar, druk maar vooral gezellig seizoen te gaan worden. Het nieuwe Taekwondo seizoen zal op dinsdag 03 september 2019 weer van start gaan. 

Tip voor de leden; bereid je alvast voor door te oefenen!

---

Heropening Paul Verweel Sportfonds

Na een zomerstop bij het Paul Verweel Sportfonds kunnen we melden dat zij donderdag 15 augustus weer open zijn gegaan voor aanvragen. Vanaf dat moment kunnen er dus weer aanvragen via de website worden ingediend, zodat de kinderen op een goede manier het nieuwe seizoen kunnen starten!

Klik op de link hieronder om uit te zoeken of u er recht op heeft en om een aanvraag in te dienen. Bij het indienen van een aanvraag is het belangrijk om de juiste sportschool te selecteren. Taekwon Utrecht is te vinden onder nummer 179. Vervolgens dient u Taekwon Utrecht te selecteren als sportwinkel. Voor vragen en/of informatie, kunt u contact opnemen met de hoofdtrainer.

www.paulverweelsportfond.nl

 

---

Terugblik op het afgelopen seizoen

Wedstrijden

Afgelopen seizoen hebben we vergeleken met voorgaande seizoenen aan minder toernooien deelgenomen. Desondanks is er goed gepresteerd door de leden. Hoogtepunt was toch wel het debuut van onze pupillen en aspiranten op officiële toernooien en niet te vergeten de 2e plek voor Yasmina op het Nederlands Kampioenschap.

Uitblinker bij de wedstrijden was Hicham Sanhaji die aan ieder toernooi heeft deelgenomen en met de behaalde prijzen een enorme ontwikkeling heeft laten zien. Het bestuur heeft zich ten doel gesteld om komend seizoen meerdere leden te stimuleren om de stap te maken naar officiële toernooien. Zo worden de wedstrijdselecties opnieuw ingedeeld.

Taekwon Utrecht Kampioenschap

Het Taekwon Utrecht Kampioenschap werd afgelopen seizoen voor de 6e keer op rij georganiseerd. Ieder jaar proberen we de organisatie van het toernooi middels tips en tops van de deelnemende sportscholen te verbeteren ten opzichte van voorgaande edities.

Zonder de vrijwilligers hadden we het toernooi onmogelijk kunnen plaatsvinden. Mede door hun inzet was de 6e editie wederom een groot succes.

Clubexamens
Tweemaal per seizoen vinden er clubexamens plaats (december/januari en juni). Gedurende de clubexamens zijn de deelnemers getoetst op de verschillende Taekwondo onderdelen (sparren, stijlvormen, zelfverdediging, 1-stapssparring, breektest en theorie. De leden hebben laten zien een enorme ontwikkeling te hebben doorgemaakt. De trainers hebben veel voldoening kunnen halen uit deze prestaties van de leden.

Jaarafsluiting
Zoals gebruikelijk sluiten we ieder seizoen gezamenlijk met de leden feestelijk af. Voor de kinderen waren er vele activiteiten (bubbelvoetbal, springkussen, touwtrekken en estafette. Tevens werd er veel lekkers uitgedeeld. Voor de ouders was het net zo gezellig. De sfeer liet duidelijk merken dat Taekwon Utrecht een steeds groter en sterkere familie aan het worden is.

Nominatietitels seizoen 2018/2019:

Sporter van het jaar:
Hicham Sanhaji
Talent van het jaar:
Sara Talhaoui
Leerling van het jaar:
Asya Sultan
Trainer van het jaar:
Yasmina Dahmane
Vrijwilliger van het jaar:
Abdelkarim el Aissaoui

---

Agenda op de website

Na wat onderhoud aan de website, kunnen we de leden voortaan de agenda op de website raadplegen voor ingeplande activiteiten, wedstrijden en vakanties. Tevens is het voortaan mogelijk om de inschrijfformulieren voor deelname aan een toernooi te downloaden door te klikken op desbetreffende activiteit in de agenda. De agenda wordt na het bestuurlijk overleg bijgewerkt en is vanaf 16 september up-to-date. Houdt de agenda dus in de gaten.

---

Vrijwilligers gezocht

Taekwon Utrecht kent ondanks de vele successen die geboekt zijn een kleine organisatie. Het bestuur bestaat uit Abdessamad Sanhaji, Redouan Dahmane en Erol Sultan. Het secretariaat wordt uitgevoerd door Imane Dahmane. De trainersstaf bestaat uit Redouan Dahmane (hoofdtrainer), Karim Ibnelarabi (trainer), Yasmina Dahmane (assistent trainer) en Sarah Marrakchi (assistent trainer). Zoals voor de vakantie reeds is aangekondigd belooft het nieuwe seizoen een druk seizoen te worden. Daarom is het bestuur op zoek naar versterking. Mocht je graag mee willen helpen en/of denken met de organisatie, aarzel dan niet om dit te melden.

---

Volg ons nu ook op Facebook & Twitter en blijf zo op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen Taekwon Utrecht

Mocht u zich onverhoopt willen afmelden als abonnee op de nieuwsbrief, dan kunt u dat doen door hier te klikken. Slaap er wel eerst een nachtje over, voor u ons verlaat.

"Have fun, Train hard, Play the sport & Win the gold!"

---

Stap 4: en de footer?

Wijzig de inhoud van de footer in de Settings-pagina van MailPoet.