International Brussels Cup 2017

Vrijdag 07 april zijn we met 5 deelnemers vertrokken naar België om daar zondag 09 april deel te nemen aan International Brussel Taekwondo toernooi! Het is voor alle deelnemers van Taekwon Utrecht de eerste buitenlandse toernooi.

Naast het doel om te presteren op dit mooie evenement stond ook teambuilding op de wensenlijst van het bestuur. Daarom heeft de wedstrijdgroep het weekend doorgebracht in Antwerpen. Daar hebben zij allerlei activiteiten gedaan ten behoeve van de teambuilding: lekker gebarbecued, gewinkeld, gewandeld, geplaystationed en aan allerlei andere spelactiviteiten deelgenomen.

Zondag 09 april mochten de deelnemers strijden voor de podiumplekken in Brussel. Na de weging kreeg Soulymen Sanhaji te horen dat zijn tegenstanders niet zijn komen opdagen waardoor hij niet hoefde te vechten. Hicham Sanhaji startte als goed maar wist niet door te dringen naar de finale, 3e plaats. Rida Makhloufi maakte zijn rentree in de sport en moest helaas genoegen nemen met een 3e plaats. Zijn tegenstander uit de Belgische selectie was net iets beter. Ilias Sanhaji en Yasmina Dahmane maakten als B klassers hun debuut in de A klasse. Zij mochten dus naar het hoofd trappen. Helaas kwam Yasmina net tekort voor de finale en verloor zij van haar ervaren A klasse tegenstander, 3e plaats. Ilias Sanhaji verloor de finale en mocht de 2e plaats in ontvangst nemen.

De trainer spreekt van een geslaagd weekend en uitstekende prestaties.