Open Windmills 2016

Op zaterdag 16 april is Taekwon Utrecht met 4 deelnemers afgereisd naar Dordrecht om daar deel te nemen aan de 16e Open Windmills Taekwondo kampioenschap.

Hicham Sanhaji mocht de spits afbijten en verloor de halve finale tegen een ervaren tegenstander. Rida Makhloufi mocht daarna aan de bak en ook hij verloor de halve finale en moest genoegen nemen met de 3e plek. Rida vocht geen gelukkige wedstrijd. In de cadetten categorie moesten de heren Ilias Sanhaji en Soulymen Sanhaji strijden om de finaleplaatsen. Beide heren slaagden er niet om een finaleplaats af te dwingen en moesten genoegen nemen met een verlies in de halve finale (3e plaats).

Hicham Sanhaji (3e plaats)
Rida Makhloufi (3e plaats)
Ilias Sanhaji (3e plaats)
Soulymen Sanhaji (3e plaats)

Het was een leuk maar vooral “leerzaam” toernooi!

Dank gaat uit naar de begeleiders Abdesammad Sanhaji en Mohammed Liesfi!

Klik hier voor een kleine impressie van het toernooi.

3 thoughts on “Open Windmills 2016

 1. Notice: Undefined offset: 64 in /customers/f/3/0/taekwon-utrecht.nl/httpd.www/wp-content/themes/TU/inc/template-tags.php on line 80 M.Liesfi says:

  Redouan,
  Graag gedaan
  Abdesamad en ik doen we het met alle plezier.
  Met vallen en Opstaan, Knokken en Doorgaan
  Volgende keer gaan we voor goud.

  • Djazaakoem Allah! Samen bereiken we veel!

   !و ما توفيقنا الا باالله

 2. Notice: Undefined offset: 64 in /customers/f/3/0/taekwon-utrecht.nl/httpd.www/wp-content/themes/TU/inc/template-tags.php on line 80 Abdessamad Sanhaji says:

  Graag gedaan, was weer gezellig..Op naar de volgende met hopelijk dit keer wel een 1ste plaats, inchallah.Desondanks danken wij uiteraard onze Taekwon-Utrecht strijders voor hun doorzettingsvermogen!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *