Feestelijke afsluiting seizoen ’15-’16 (incl. Iftar)

Op zondag 03 juli 2016 heeft de club samen met alle leerlingen en familie het seizoen 2015-’16 feestelijk afgesloten.

Tijdens de feestelijke afsluiting werd er verschillende demonstraties gehouden door de A-klassers. Daarnaast werden er tussendoor een aantal spellen gespeeld waarbij de leerlingen ook prijzen konden winnen. Zoals de vorige jaren werden er ook een aantal leerlingen gehuldigd voor de prestaties en inzet in het afgelopen jaar. Ook zij kregen allerlei cadeautjes uitgereikt als blijk van waardering voor alle inzet in het afgelopen seizoen. Natuurlijk werden de vrijwilligers en ouders ook in het zonnetje gezet.

Bij de zonsondergang hebben de leerlingen, ouders, trainers en bestuur gezamenlijk het vasten verbroken. Het eten was heerlijk en de sfeer uitstekend.

Talent van het jaar: Hicham Sanhaji
Sporter van het jaar: Soulymen Sanhaji
Leerling van het jaar: Loubna Chahbouni & Mohammed Amin Ahachau
Vrijwilliger van het jaar: Mohammed Liesfi
Ouder van het jaar: Abdessamad Sanhaji

Kijk voor een fotoverslag van het examen op onze Facebook pagina: www.facebook.com/TaekwonUtrecht

Het volgende Taekwondo seizoen zal op donderdag 01 september 2016 weer van start gaan. Namens het bestuur en alle trainers alvast een fijne zomervakantie toegewenst!

One thought on “Feestelijke afsluiting seizoen ’15-’16 (incl. Iftar)

  1. Warning: Undefined array key 64 in /customers/f/3/0/taekwon-utrecht.nl/httpd.www/wp-content/themes/TU/inc/template-tags.php on line 80 Abdessamad Sanhaji says:

    Inmiddels is het einde zomervakantie en het begin van een nieuw seizoen.Hopelijk heeft iedereen genoten en voldoende energie opgeladen om er weer keihard tegenaan te gaan!Als iedereen taekwon-utrecht net zo gemist heeft als ik dan ben ik ervan overtuigd dat het dit seizoen alleen nog maar leuker en leerzamer wordt……”Have Fun, Train Hard,Play the Sport,and win the Gold”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.