Organisatie

Abdessamad Sanhaji
Bestuurslid

Abdessamad Sanhaji vervult de functie van bestuurslid bij Taekwon Utrecht. Hij houdt zich bezig met het leiding geven binnen de organisatie en het bewaken van de kwaliteit van de activiteiten van Taekwon Utrecht. Dit doet hij door leiding te geven en de trainersstaf en vrijwilligers binnen de club te faciliteren. Taekwondo is zijn passie en hij is beoefenaar van de sport.

 

Errol Sultan
Bestuurslid

Errol Sultan is een bevlogen ouder die sinds 2023 tot het bestuur is getreden. Hij vervult de functie van bestuurslid bij Taekwon Utrecht. Hij houdt zich bezig met het bewaken van de kwaliteit van de activiteiten van Taekwon Utrecht en alle secretariële werkzaamheden die daarbij komen kijken. Uiteraard deelt hij de passie van de club (Taekwondo) en is hij beoefenaar van de sport.

 

Redouan Dahmane
Hoofdtrainer Taekwondo en bestuurslid
2e dan houder

De hoofdtrainer Redouan Dahmane is iemand die veel passie heeft voor de sport Taekwondo en zelf al sinds zijn vijfjarige leeftijd beoefenaar is van de sport Taekwondo.

Onder leiding van Sabunim Sylvestro van der Kooye van sportschool Choi Do Kwan heeft hij kennis gemaakt met de sport Taekwondo. Daarnaast heeft hij onder leiding van Sabunim Angelo Rosalia van sportschool Taekrosa veel ervaring opgedaan op sparringsgebied door deel te nemen aan verschillende kampioenschappen in diverse landen. Sinds 2008 is Redouan actief geweest als clubtrainer bij Taekrosa en heeft hij zodoende ervaring kunnen opdoen als trainer. Na zijn sparringscarrière heeft hij in oktober 2013 Stichting Taekwon Utrecht opgericht om zijn kennis en ervaringen over te kunnen brengen op de leden. 

 

Malalai Qaume
Vertrouwenspersoon

Malalai Qaume is sinds november 2023 binnen de organisatie actief als vertrouwenspersoon voor de leden. Malalai is een ervaren coach en begeleider op het gebied van veiligheid, weerbaarheid en empoweren. Ze gaat graag in gesprek met de leden en ouders om zo een sociaal en veilig sportklimaat te creëren en beschermen binnen de club. Daarnaast zal ze regelmatig ook met het bestuur reflecteren op de gang van zaken binnen de club. Malalai is ook de aanspreekpunt voor ouders die op een laagdrempelige manier een onderwerp willen aankaarten of bespreekbaar maken binnen het bestuur en/of trainersstaf.

 

Hicham Sanhaji
Assistent trainer

Hicham Sanhaji is sinds vijf jarige leeftijd lid van Taekwon Utrecht en beoefenaar van de sport Taekwondo. Hij is ook actief op het gebied van sparren en hoopt zijn ervaringen die hij heeft opgedaan tijdens toernooien als assistent trainer over te dragen op de leden van de club.

 

Moustafa Sanhaji
Assistent trainer

Moustafa Sanhaji is één van de langstzittende leden van de club. Met zijn ervaringen op wedstrijdgebied hoopt hij de jeugdleden als assistent trainer te kunnen inspireren en begeleiden binnen het wedstrijdsparren. 

 

Vacatures:

Taekwon Utrecht verzorgt diverse activiteiten voor haar leden. Door de groei van de sportclub komen we vele vrijwilligers tekort.
Taekwon Utrecht is een club van en voor de leden. Daarom is ons streven om de club met de leden, hun ouders/verzorgers te dragen. Vele handen maken licht werk. Maar ook meedenken en meepraten behoort één van de leuke taken binnen de club.

Wij zijn nog altijd op zoek naar vrijwilligers. Heeft u interesse en wilt u bijdragen aan de ontwikkeling van onze leden? Klik dan hier voor meer informatie of stuur een mail naar: info@taekwon-utrecht.nl

Selecteer lijst(en):