Sponsors

Sportief gezien richten wij ons zowel op prestatie als op recreatie. Voor alle leden zijn er diverse vaste toernooien en de jaarlijks terugkerende clubkampioen-schappen. De jeugd wordt vakkundig opgeleid en getraind, evenals de selectieteams, met als doelstelling het niveau af te kunnen stemmen met de top tijdens nationale en internationale toernooien. Daarnaast hebben wij gewoon het spelplezier voor jong en oud hoog in het vaandel staan.

Het sociale aspect krijgt vorm in clubgebonden activiteiten en in evenementen voor alle leeftijdsklassen. Zo willen wij de Taekwondo sport aantrekkelijk maken voor alle geledingen binnen de Utrechtse samenleving.

Sponsoring is voor een Taekwondo club als de onze van zeer groot belang. De financiële middelen die gegenereerd worden door sponsoring geven de stichting onder andere de mogelijkheid om goed trainingsmaterialen aan te schaffen en activiteiten te ontplooien. Dit komt de uitstraling en de levendigheid van de stad Utrecht (wijk Hoograven), de club en haar leden ten goede. Een levendige club trekt meer leden en publiek, met als resultaat extra inkomsten en natuurlijk meer zichtbaarheid voor de sponsoren. Zo werken de sponsorgelden als een kloppend hart binnen de club.

Taekwon Utrecht biedt bedrijven diverse interessante mogelijkheden als het gaat om reclame uitingen. Door het ruime aanbod en de verscheidenheid in investeringsmogelijkheden is er voor ieder budget een goed passend verhaal te maken. Wij kunnen u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden:

Hoofdsponsor:
Bij deze vorm van sponsoring verzorgt de sponsor een kledingpakket voor de selectie. Deze kleding moet aan speciale voorwaarden voldoen (clubkleuren, kwaliteit, pasvorm etc.). Dit gaat in overeenstemming met het bestuur van Taekwon Utrecht. Daarnaast betaalt de sponsor een bepaald bedrag aan de vereniging. Dit bedrag wordt met het bestuur vastgelegd bij het aangaan van de sponsorovereenkomst. De richtlijn voor de termijn van de sponsorovereenkomst is drie jaren. De sponsor krijgt positieve publiciteit via shirtreclame, een logo met doorverwijzing naar de website van de sponsor in de sponsorbalk van de website en een plaats in de reclamepresentatie bij evenementen zoals toernooien.

Clubsponsor Kleding:
Bij deze vorm van sponsoring verzorgt de sponsor een kledingpakket voor een wedstrijdgroep. Deze kleding moet aan speciale voorwaarden voldoen (clubkleuren, kwaliteit, pasvorm etc.). Dit gaat in overeenstemming met het bestuur van Taekwon Utrecht. Daarnaast betaalt de sponsor een bepaald bedrag aan de vereniging. Dit bedrag wordt met het bestuur vastgelegd bij het aangaan van de sponsorovereenkomst. De richtlijn voor de termijn van de sponsorovereenkomst is drie jaren.

Clubsponsor trainingsmateriaal:
Bij deze vorm van sponsoring verzorgt de sponsor het trainingsmateriaal voor de club die benodigd zijn om de kwaliteit van de trainingen te waarborgen zodat deelnemers van de club zich altijd kunnen blijven meten met de top bij toernooien. Deze trainingsmaterialen worden in overeenstemming met de hoofdtrainer aangeschaft. De richtlijn voor de termijn van de sponsorovereenkomst is drie jaren. Omdat deze vorm van sponsoring per keer erg kan verschillen zullen nadere bepalingen hierover bij bestuursbesluit en in samenspraak met de sponsor worden vastgesteld in een sponsorovereenkomst.

Toernooisponsor:
Bij deze vorm van sponsoring verzorgt de sponsor de prijzen voor het jaarlijks terugkerende toernooi van Taekwon Utrecht. Bij dit toernooi doen minimaal drie andere clubs van buiten de omgeving van Utrecht mee, wat natuurlijk interessant is voor de sponsor.

Wedstrijdsponsor:
Bij deze vorm van sponsoring financieert de sponsor de deelname van de wedstrijdgroep aan diverse toernooien. Omdat deze vorm van sponsoring per keer erg kan verschillen zullen nadere bepalingen hierover bij bestuursbesluit en in samenspraak met de sponsor worden vastgesteld in een sponsorovereenkomst.

Doeksponsoring:
Daar waar het mogelijk is kunnen er aan de zijkanten en achterzijden van de omringende hekken, winddoeken worden bevestigd. Deze doeken kunnen bedrukt worden met uw gegevens en/of reclame. U betaalt voor de aanschaf en drukkosten van dit doek c.a. € 300, – tot € 350, – en een jaarlijkse sponsorbijdrage van € 250, -. Het doek kent een levensduur van c.a. 5 jaar en heeft een afmeting van 2 bij 8 meter. De contractduur wordt voor 3 jaar vastgelegd.

Activiteitensponsor:
Bij deze vorm van sponsoring verzorgt de sponsor een zeer specifiek onderdeel van de vereniging. U kunt hierbij denken aan Taekwondo toernooien. Omdat deze vorm van sponsoring per keer erg kan verschillen zullen nadere bepalingen hierover bij bestuursbesluit en in samenspraak met de sponsor worden vastgesteld in een sponsorovereenkomst.

Uiteraard zijn er meer mogelijkheden dan we in dit document hebben kunnen weergeven. Graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden die het beste bij de wensen van uw bedrijf aansluiten.

Het bestuur zal alles in het werk stellen om de eer en goede naam van de sponsoren hoog te houden en de uitstraling van de vereniging sportief, correct en sfeervol te houden. Dit om er voor te zorgen dat de vereniging het waard blijft om als sponsor te steunen. Indien u als sponsor een voorstel heeft dat niet in dit document staat vermeld, kunt u dit te allen tijde bespreekbaar maken bij het bestuur. Wij staan u graag te woord en zullen uw voorstel met uiterste zorg behandelen.

Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u contact opnemen met Redouan Dahmane, Hoofdtrainer Taekwon Utrecht, via ons e-mailadres: info@taekwon-utrecht.nl

Namens het bestuur van Taekwon Utrecht,

R. Dahmane
(Hoofdtrainer)

Selecteer lijst(en):