3e Toernooi van Taekwon Utrecht: wederom geslaagd!

Op zondag 27 maart 2016 organiseerde Taekwon Utrecht voor de derde keer op rij sinds het bestaan van de club een Taekwondo instaptoernooi met als doel dat leden van verschillende verenigingen zich kunnen meten met leden van andere verenigingen.

Waar velen kinderen en ouders een bezoek brachten aan o.a. dierentuinen in het land; kwamen vele Taekwondoka’s een bezoek brengen aan de Utrechtse wijk Hoograven om deel te nemen aan het toernooi.

Tijdens het toernooi werd er gebruik gemaakt van officiële puzzelmatten voor het wedstrijdsparren en een elektronisch scoresysteem. Hierdoor konden de deelnemers proeven van het wedstrijdsparren bij TBN (Taekwondo Bond Nederland) toernooien.

Het was een druk bezocht, leerzaam, gezellig en vooral sportief toernooi met Taekwondo verenigingen uit o.a. Almere, Haarlem, Amsterdam, Overvecht, Hoograven en Kanaleneiland. Dit keer deden er ongeveer 135 deelnemers mee in de strijd om een gouden plak.

Dank gaat uit naar alle vrijwilligers, ouders en deelnemers voor de inzet en bijdrage aan het gezellige paasweekeinde in de Utrechtse wijk Hoograven.

Voor een betere impressie van het toernooi, kunt u het verslag en foto’s ook terug zien op de website en/of op de facebookpagina: www.facebook.com/TaekwonUtrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *