Prijzenregen in Enschede voor Taekwon Utrecht!

Op zondag 22 mei 2016 vertrok de wedstrijdgroep van Taekwon Utrecht met 16 deelnemers naar Enschede om daar deel te nemen aan – Én te strijden om de prijzen – op het Budo Aykac jeugdtoernooi. Aanvankelijk zou Taekwon Utrecht met 17 deelnemers Utrecht vertegenwoordigen tijdens het jeugdtoernooi, maar voor Rida Makhloufi was er helaas geen tegenstander.

Zoals altijd in Enschede heeft Taekwon Utrecht het toernooi als zeer sportief, leerzaam en gezellig ervaren.
Het toernooi ging van start met de pupillen die het uitstekend hebben gedaan op dit toernooi. Alina Kaddouri mocht de spits afbijten en wist 3 wedstrijden met winst af te sluiten (1e plaats). Mohammed Oallal begon met een uitstekende winstpartij maar moest in de halve finale de winst aan zich voorbij laten gaan (3e plaats). Mustafa Sanhaji, wist al de vijfde toernooi op rij ongeslagen te blijven door 3 partijen overtuigend te winnen van zijn tegenstanders (1e plaats). Hicham Sanhaji maakt als pupil bij Taekwon Utrecht een stormachtige ontwikkeling mee en liet dat ook zien in de wedstrijden (1e plaats).

Hierna was de beurt aan onze aspiranten. Loubna Chahbouni wist haar tegenstanders die toch wel een kop langer waren in alle 3 de wedstrijden af te troefen (1e plaats). Hierna volgde Ranim Abusisi. In de halve finale verloor zij helaas van een sterkere tegenstander en moest zij genoegen nemen met de 3e plaats. Ibtissam Aknenni vocht sterke wedstrijden, echter heeft zij teveel strafpunten ontvangen in de halve finale doordat ze tegen het hoofd van de tegenstander trapte (3e plaats). Younes Oallal vocht een zeer sterk toernooi en behaalde overtuigend de 1e plaats. Mohamed Amin Zbair leefde de gehele voorbereiding al uit naar het toernooi en liet die gretigheid en doorzettingsvermogen ook zien tijdens de wedstrijden (1e plaats). Ilias Oard wist zijn trainer te verassen door 3 geweldigde partijen in winst om te zetten en behaalde de 1e plaats.

Vervolgens was de beurt aan de cadetten om deze geweldige reeks prestaties voort te zetten. Yasmina Dahmane wist letterlijk met bloed zweet en tranen tot de finale te dringen en de winst naar haar toe te trekken (1e plaats).  Noufaissa Kiat vocht 2 goede partijen; helaas moest zij in de halve finale genoegen nemen met een 3e plaats. Soulymen Sanhaji was extra geprikkeld om de prestatie van zijn jongere broertje Mustafa te evenaren en behaalde ook de 1e plaats. Zijn neefje Ilias Sanhaji behaalde de 2e plaats. Ilias Oallal vocht 2 goede partijen, maar moest in de halve finale genoegen nemen met een 3e plaats.

Uiteraard zijn er ook verbeterpunten. Hier zal tijdens de trainingen extra aandacht aan besteed worden.

Resultaten:

Pupillen
Alina Kaddouri 1e
Mustafa Sanhaji 1e
Hicham Sanhaji 1e
Mohammed Oallal 3de

Aspiranten
Loubna Chahbouni 1e
Ranim Abusisi 3e
Younes Oallal 1e
Ibtissam Aknenni 3e
Ilias Oard 1e
Mohammed Amin Zbair 1e

Cadetten
Noufaysa Kiat 3e
Ilias Sanhaji 2e
Yasmina Dahmane 1e
Soulymen Sanhaji 1e
Ilias Oallal 3e
Moustafa Sanhaji 3e

9 x 1ste plaats
1 x 2e plaats
6 x 3e plaats

De trainers waren na afloop dik tevreden en trots op deze geweldigde prestaties. Dank gaat uit naar naar de organisatie van Budo Aykac en alle begeleiders en meegereisde supporters.

“Have Fun, Train Hard, Play the Sport and Win the Gold!”

– Taekwon Utrecht

2 thoughts on “Prijzenregen in Enschede voor Taekwon Utrecht!

  1. Petje af voor alle deelnemers van Taekwon Utrecht en proficiat met de welverdiende prestaties.?

    Groet, Abdessamad Sanhaji

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *