Mooie resultaten @ Pal Jang toernooi

Op zaterdag 02 maart zijn we met 7 deelnemers afgereisd naar het mooie Bergen op Zoom om daar deel te nemen aan het Pal Jan Taekwondo toernooi. Een mooi toernooi waar we ieder jaar aan mee doen. Het was zoals altijd een goed georganiseerd en leerzaam toernooi.

De deelnemers waren: Rayan Sanhaji, Maksim Ivakin, Mohamed Rayan Aynloualid, Moustafa Sanhaji, Arsenii Cheshchevyi, Bahia Talhaoui en Hicham Sanhaji.

Rayan Sanhaji mocht de spits afbijten en liet zien de afgelopen periode veel progressie te hebben geboekt. Hij won de halve finale nog net niet met “bloed, zweet en tranen” maar zeker dikverdiend. In de finale beloonde hij zichzelf voor al het harde werken door de 1e plaats te behalen.

M. Rayan Aynloualid wist zowel de halve finale als finale overtuigend te winnen en behaalde een verdiende 1e plaats.

Bahia Talhaoui vocht in de halve finale een uitstekende partij. Als junior moest zij nog wel wennen aan de hoofdtreffers die toegestaan zijn. Ze wist desondanks enkele punten te scoren middels hoofdtreffers maar verloor alsnog van de betere tegenstander en moest genoegen nemen met een 3e plaats.

Arsenii Cheshchevyi beoefent de sport Taekwondo pas sinds kort maar daar was weinig van te merken tijdens zijn eerste toernooi deelname. In de junioren categorie wist hij enkele mooie hoofdtreffers te maken maar zichzelf niet te belonen voor het harde werken. Hij verloor de finale en moest genoegen nemen met een 2e plaats.

Maksim Ivakin was vrijgeloot en vocht een mocht een mooie finale tegen een goede tegenstander. Maksim wist de winst overtuigend naar zich toe te trekken en behaalde wederom de 1e plaats.

Moustafa Sanhaji begon gretig en vocht een geweldige partijen met veel spektakel. Moustafa gaf een mooie show met zijn technieken en maakte zo mooie hoofdtreffers. Een dikverdiende 1e plaats.

Hicham Sanhaji maakte na lange tijd zijn comeback op de wedstrijdvelden. Hij werd door gebrek aan tegenstander omgepouled naar een zwaardere klasse en wist de halve finale desondanks overtuigend te winnen. In de finale verloor hij van zijn betere tegenstander. Een welverdiende 2e plaats.

Resultaten:
Rayan Sanhaji – 1e plaats
Maksim Ivakin – 1e plaats
Bahia Talhaoui – 3e plaats
Arsenii Cheshchevyi – 2e plaats
Hicham Sanhaji – 2e plaats
Mohamed Rayan Aynloualid – 1e plaats
Moustafa Sanhaji – 1e plaats

Klik hier voor een foto impressie van het toernooi op onze facebookpagina.

Uiteraard is de trainersstaf blij met de resultaten maar nog trotser op de prestaties en progressie die de deelnemers geboekt hebben. Op naar het volgende toernooi. Dank gaat uit naar de trouwe meegereisde ouders en de organisatie Pal Jang voor het organiseren van een wederom gezellig en leerzaam toernooi.

2 thoughts on “Mooie resultaten @ Pal Jang toernooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *