Phanter Cup 2016

Op zaterdag 24 september vertrokken wij met 6 deelnemers vanuit Utrecht richting Almere om daar deel te nemen aan het PhanterCup 2016.

Het was voor Taekwon Utrecht het eerste toernooi sinds de zomervakantie.

Mustafa Sanhaji moest na de halve finale genoegen nemen met brons. Hicham Sanhaji had een zwaardere loting en nog moeite met het elektronische systeem. Younes Oallal vocht uitstekende wedstrijden maar verloor de kwartfinale van een goede tegenstander.

Bij de cadetten mocht Yasmina haar eerste wedstrijd in de B klasse vechten. Dit deed zij op overtuigende wijze door de halve finale te winnen. Helaas verloor zij door vermoeidheid de finale van een gelijkwaardige tegenstander (Zilver). Voor Soulymen en Ilias was het de eerste wedstrijd in de A klasse. Soulymen moest na het ompoulen vechten tegen een ervaren tegenstander en kon helaas niet doordringen tot de halve finale. Ilias Oallal had het nogal zwaar in de junioren A categorie en verloor de halve finale (Brons).

De trainer en het bestuur was na afloop trots op de prestaties van de deelnemers. Het was helaas geen succesvol, maar zeker wel leuk en leerzaam toernooi!

Klik hier voor een foto impressie van het toernooi!

#Workinprogress!
“Have fun, Train hard, Play the sport and Win the Gold!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *