Resultaten Rosmalen Open Taekwondo toernooi 07102023

Op zaterdag 07 oktober j.l. hebben we met 7 deelnemers meegedaan aan het druk bezochte Open Rosmalen Taekwondo toernooi te s’Hertogenbosch. Voor vele leden kwam dit toernooi te vroeg, waardoor velen helaas moesten afhaken.

Het was zoals gewend een goed georganiseerd, leuk, leerzaam en vooral sportief toernooi. Waarvoor complimenten aan de organisatie Taekwondo Rosmalen 👏.

Salmaan Sultan mocht de pits afbijten in de (gewonnen) kwartfinale. In de halve finale verloor hij helaas van een betere tegenstander. 3e plaats 🥉
Moesa Sultan had zijn dag niet en verloor in de kwartfinale. 4e plaats
Salmaan Sultan werd gevraagd voor een extra wedstrijd in een andere poule en won deze finale overtuigend: 1e plaats. 🥇
Maksim Ivakin vocht 2 gewichtsklasse hoger en won deze poule alsnog overtuigend. 1e plaats 🥇
Alina maakte na 5 jaar pauze haar comeback op de wedstrijdvelden en vocht voor het eerst met een elektronisch puntensysteem. Dankzij haar doorzettingsvermogen wist zij alsnog de 1e plaats te behalen.🥇
Mohamed Rayan heeft goed vervolg gegeven aan zijn inzet tijdens de trainingen en wist met volle overtuiging de 1e plaats binnen te halen. 🥇
Sara Talhaoui heeft de verwachtingen van de coach overtroffen en top gepresteerd op het toernooi. Het harde werken op de training heeft haar vruchten afgeworpen met een overtuigende 1e plaats. 🥇

Klik hier voor een foto impressie van het toernooi.