Seizoensafsluiting 2017/2018

Op zondag 08 juli 2018 heeft de afsluitingsfeest van het seizoen 2017/2018 plaatsgevonden. In tegenstelling tot voorgaande jaren werd het dit keer buiten in het park, aan de kamelenplantsoen in de wijk Hoograven, georganiseerd.

Er waren vele activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Zo konden de jongste leden hun energie kwijt op de springkussen en het zaklopen, terwijl de oudere leden actief bezig waren met de bubbelvoetbal spellen. Vele meiden lieten zich tussendoor nog even schminken door de moeder van Leon.

Tussendoor werden enkele leden, ouders en partners in het zonnetje gezet. Mevrouw Sanhaji (moeder van Soulymen, Khadija en Mustafa) kreeg een leuk cadeau uitgereikt voor haar inzet voor de club, Terwijl Koen van Dam (jongerenwerker st. Jou) met een klein presentje werd bedankt voor de plezierige en vooral succesvolle samenwerking met Taekwon Utrecht. Ons kersverse lid Ciaran Hoogenboom werd als jarige naar voren geroepen en ontving namens de club nog een leuke cadeau. Het jeugdbestuur bestaande uit: Khadija, Yasmina, Soulymen, Ilias, Sara en Ilias, werden uiteraard ook in het zonnetje gezet. Net zoals de Denktank van Taekwon Utrecht dat bestaat uit de ouders Erol Sultan en Nordin Ahamiane. Zij houden zich op de achtergrond bezig met het bedenken van en organiseren van activiteiten binnen de club.

Het was een mooie zonnige vrolijke dag, waar het bestuur voldaan op terugblikt.

Klik hier voor een kleine foto impressie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *