Taekwon Utrecht & La Haye verzorgen clinics voor het UWV

Op vrijdag 03 juni 2016 hebben trainers Rachid Najib en Redouan Dahmane van Taekwondo vereniging La Haye uit Den Haag en Taekwon Utrecht, Taekwondo clinics verzorgd tijdens de landelijke sportdag van het UWV. Hier kwamen ongeveer 3000 medewerkers van het UWV op af.

Medewerkers van het UWV konden deelnemen aan diverse sportclinics. Ongeveer 150 medewerkers van het UWV hebben deelgenomen aan de Taekwondo clinics. De deelnemers waren aangenaam verrast door de kennismaking met de sport Taekwondo, doordat ze hier nog niet bekend mee waren.

De sportdag draagt bij aan het vitaliteitsplan van het UWV. Nog steeds is stress een groot probleem op de werkvloer. En stress is een belangrijke oorzaak van ziekte en psychische problemen. Stress vermijden is daarom het beste, maar dat kan helaas niet altijd. Daarom is sporten na het werk belangrijk. Beweging zorgt voor een verhoging van het endorfine-niveau in het lichaam waardoor men zich beter gaat voelen.

“De medewerkers van het UWV kunnen er weer keihard tegenaan”, aldus de trainers.

De trainingen bestonden met name uit basistechnieken en conditionele oefeningen. Voor vervolgtrainingen konden de medewerkers contact opnemen voor meerdere proeftrainingen.

Ook tijdens dit evenement is gebleken dat de samenwerking tussen Taekwondo vereniging La Haye en Taekwon Utrecht als zeer plezierig en geslaagd is ervaren.

Voor een kleine foto-impressie kunt u kijken op onze facebookpagina: www.facebook.com/TaekwonUtrecht

2 thoughts on “Taekwon Utrecht & La Haye verzorgen clinics voor het UWV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *