Sportprijs Utrecht 2016

Op woensdag 18 januari 2017 was er in een officiële persbericht door Vereniging Sport Utrecht (VSU) bekend gemaakt dat Taekwon Utrecht samen met twee andere Utrechtse sportverenigingen is genomineerd als “Beste Utrechtse Sportvereniging van het jaar 2016”.

Woensdag 15 februari 2017 werden alle Utrechtse sportkampioenen en genomineerden door de burgemeester van Utrecht in de Jaarbeurs in het zonnetje gezet. De organisatie was in handen van VSU. Helaas hebben we niet de hoofdprijs gewonnen maar wel een prachtige ervaring, groot netwerk en een enorme motivatieboost! Veel lovende opmerkingen gekregen over onze club en veel “genetwerkt” wat we als startende sportclub nodig hebben en een prachtige ervaring. Tafeltennisvereniging SVE is de winnaar geworden van deze eervolle titel. Taekwon Utrecht feliciteert de tafeltennisvereniging met de overwinning.

We hebben wel de publieksprijs voor sportfoto gewonnen! Op de foto staat één van onze jonge talenten Alina samen met haar coach op de foto tijd de rust van een Taekwondo wedstrijd in Utrecht.

Het was een enorme eer om te midden van Utrechtse topsporters als Dafne Schippers, Lars van der Haar, Robbert Kemperman en Jesse Puts op de podium te mogen staan. Als bestuur kunnen we alleen maar spreken van een uitstekend georganiseerde en vooral zeer geslaagde avond?

Dank gaat uit naar alle personen die ons gesteund hebben. Dit is een prestatie van ons allen! De leden, ouders, vrijwilligers, familie en achterban! Zonder jullie waren wij niet de sportschool die we nu zijn. In korte tijd zijn de sportschool en de sport Taekwondo verankerd in de wijk Hoograven en haar gemeenschap. Samen met jullie gaan we een prachtige toekomst tegemoet.

Bekijk voor een kleine foto impressie de fotoalbum op onze Facebook pagina: www.facebook.com/TaekwonUtrecht

OPROEP: ***BLIJF ONS STEUNEN!***
Wil je ons helpen om dit jaar en in de toekomst wederom en nadrukkelijker in de prijzen te vallen?
Klop gerust bij ons gaan… We kunnen alle hulp gebruiken; van bestuurder, adviseur, commissielid en materiaalbeheerder tot aan fondsenwerver!

Aldus het bestuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *