Start seizoen 2020/’21

Het nieuwe Taekwondo seizoen zal op dinsdag 01 september 2020 weer van start gaan.

Het afgelopen seizoen is nogal rommelig verlopen. Vele activiteiten waar waar het jaarplan op was gebaseerd en waar de leden en trainersstaf naar toe werkten, werden door de Corona uitbraak geannuleerd. Waaronder ook ons eigen toernooi, wat een groot, leuk en leerzaam evenement zou worden. De nodige voorbereidingen waren al getroffen. Bij de hervatting van het seizoen in de maand juli, bleek de opkomst enorm tegen te vallen. Desondanks gaan het bestuur en de trainersstaf het nieuwe seizoen met volle moed tegemoet.

Alle leden starten in de groepen zoals voor de zomervakantie. De maand september zal de trainersstaf gebruiken om de leden te observeren en waar nodig in een andere groep in te delen. Het is belangrijk dat alle leden dan ook aanwezig zijn. De leden die in september zonder afmelding niet verschijnen, worden automatisch uitgeschreven en dienen dan opnieuw aangemeld te worden als ze willen blijven trainen. Er bestaat een grote kans dat zij dan op de wachtlijst terecht komen.

De jaarplan is nog volop in de maak en het bestuur hoopt dan ook spoedig de organisatie van en deelname aan toernooien en andere activiteiten bekend te maken. Houdt daarvoor onze website en nieuwsbrief in de gaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *