Start seizoen 2021/2022

Beste leden,

Het nieuwe Taekwondo seizoen zal op donderdag 02 september 2021 weer van start gaan.

Alle leden starten in de groepen zoals voor de zomervakantie. De maand september zal de trainersstaf gebruiken om de leden te observeren en waar nodig in een andere groep in te delen. Het is belangrijk dat alle leden dan ook aanwezig zijn. De leden die in september zonder afmelding niet verschijnen, worden automatisch uitgeschreven en dienen dan opnieuw aangemeld te worden als ze willen blijven trainen. Er bestaat een grote kans dat zij dan op de wachtlijst terecht komen. Dus wees aanwezig en zeg het voort!

De Corona maatregelen van voor de zomervakantie gelden uiteraard nog steeds. Lees deze goed door:

•Blijf thuis als jij of iemand uit je huishouden één van de symptomen (bijv. verkoudheid, koorts etc.) hebt of positief getest is op het coronavirus (COVID-19). Dit geldt voor zowel ouder als kind.

• Alleen leden die trainen mogen de zaal betreden. Ouders/verzorgers en andere bezoekers mogen het pand dus niet betreden. Tenzij niet anders mogelijk is. Na het helpen bij het aan en uitkleden van het kind dient de ouder/verzorger het pand te verlaten.

•De trapkussens en overige trainingsmaterialen worden voor en na de training goed gereinigd en gedesinfecteerd.

•Een ieder die de accommodatie betreedt dient zich bij binnenkomst te registreren en zijn/haar handen te desinfecteren met de hand gel. Dit kan bij de registratietafel.

•Kom niet eerder dan 5 minuten voor de sportactiviteit aan op de accommodatie en ga direct daarna naar huis.

•Volg ten alle tijden de aanwijzingen van de trainers en vrijwilligers. Houdt rekening met elkaar.

•Alle algemeen bekende maatregelen van de overheid blijven van kracht. Zoals hoest en nies in je elleboog, geen handen schudden, handen goed blijven wassen, etc.

Het bestuur hoopt op uw begrip en medewerking, zodat wij samen een veilige sportklimaat kunnen creëren voor onze leden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *