Yasmina genomineerd “sportvrijwilliger van het jaar”

Onze assistent trainer Yasmina Dahmane is vanwege haar actieve inzet binnen de club en in de wijk Hoograven genomineerd als Utrechtse sportvrijwilliger van het jaar.

Yasmina beoefent al sinds 9-jarige leeftijd de sport Taekwondo en heeft sindsdien een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Yasmina traint zelf 3 uur per week en verzorgt daarnaast (onder begeleiding van de hoofdtrainer Redouan Dahmane) 6 uur per week Taekwondo trainingen voor jongens en meiden, variërend van 5 tot 14 jaar. Daar ze al voor de club onmisbaar was, is ze ook nog eens de voorzitter van het jeugdbestuur van Taekwon Utrecht. Momenteel is Yasmina zich naast haar studie en alle inzet voor de club, druk aan het voorbereiden voor haar deelname aan de Nederlandse Kampioenschappen Taekwondo in januari 2020.

Yasmina motiveert, steunt en inspireert de jongeren maar vooral de meiden middels haar inzet en enthousiasme. De ouders uit de wijk zien haar ook als rolmodel voor hun kinderen. Zij had zich ten doel gesteld dat er met name meer meiden uit de wijk Hoograven de sport zouden gaan beoefenen en is hier actief voor gaan werven middels clinics in de wijk. Het aantal meiden dat de afgelopen tijd lid is geworden van Taekwon Utrecht is ook aanzienlijk gestegen. Gezien het feit dat ze zeer actief betrokken is als vrijwilliger en daarmee wordt gezien als rolmodel en inspiratiebron voor vele jongeren (meiden in het bijzonder), geeft het toekennen van de titel “vrijwilliger van het jaar” haar niet alleen de terechte eer maar ook een signaal aan haar, de andere leden en andere jonge Utrechters dat het hard werken voor een goed doel loont en het nastreven van een droom werkelijkheid kan worden.

Klik hier en stem nu ook op Yasmina via onderstaande link en vergeet niet om de link en het verzoek te verspreiden onder je netwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *