Taekwon Utrecht verovert prijzen @ TAC Cup 2017

Op zaterdag 02 december 2017 is Taekwon Utrecht met maar liefst 22 deelnemers naar Almere om deel te nemen aan de eerste editie van de TAC Cup Taekwondo toernooi dat georganiseerd werd door Taekwondo Academy Almere.

Onze bestuurder Abdessamad Sanhaji heeft leuke foto’s gemaakt van het toernooi. Klik hier voor een foto impressie op onze facebookpagina: www.facebook.com/TaekwonUtrecht

De resultaten waren als volgt:
7 x Goud
8 x Zilver
5 x Brons
2 x 4e plek

Voor een overgroot gedeelte van de deelnemers was dit het eerste toernooi ooit. Desondanks hebben ze allemaal uitstekend gepresteerd. De technische staf en het bestuur was uiterst trots op de prestaties van de deelnemers. Vol enthousiasme en motivatie wordt er nu op de trainingen gewerkt aan de verbeterpunten ter voorbereiding op de volgende toernooien.

Dank en complimenten gaan uit naar Yasmina Dahmane en Sarah Marrakchi voor het assisteren van de trainers bij het coachen. Deze twee voorbeeldige leden hebben vele pupillen naar de eerste plek weten te begeleiden waarna ze aan het einde van de dag de finales zelf ook wisten behalen en met overduidelijke cijfers te winnen. Uiteraard danken wij ook de organisatie Taekwondo Academy Almere voor de uitnodiging en uitstekende organisatie, net zoals de meegereisde fanatieke supporters en begeleiders.

Op naar het volgende toernooi…

2 thoughts on “Taekwon Utrecht verovert prijzen @ TAC Cup 2017

  1. Ik ben moeder deelnemers. Het was geslaagt dag. Met veel tros kan je zeggen dat ik verrast ben wat me dochter heeft bereikt. Van uit hier wel ik redouan bedank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *