Taekwon Utrecht bestaat 10 jaar!

Op zondag 19 november 2023 zijn we met de leden en ouders bij elkaar gekomen om het 10 jarig jubileum van Taekwon Utrecht te vieren.

Wat ooit begon als jongensdroom die werkelijkheid werd in oktober 2013 (oprichting Taekwon Utrecht) is anno 2023 uitgegroeid tot een groot succes in Utrecht. 

De club Taekwon Utrecht is inmiddels verankerd in de wijk Hoograven en in haar gemeenschap. Een club dat breed gedragen wordt door haar achterban. Dat is tijdens deze viering wederom gebleken. 

Dit was voor de club ook het ideale moment om de club in een nieuwe jas te steken. Bij nieuwe doelen, hoort nou eenmaal ook een nieuwe logo. Een logo die de naam kenmerkt en vertegenwoordigt. Taekwondo in Utrecht. 

We zijn voor dit evenement verwend door Patisserie Rozana te Kanaalstraat in (vestigingen in Utrecht, Eindhoven en Amsterdam) met een heerlijke taart en cupcakes met daarop onze logo verwerkt. Deze waren om de vingers bij af te likken. 

Dank gaat uit naar alle leden en ouders voor hun vertrouwen, steun en bijdrage. Zonder de leden géén club. 

Trots en gemotiveerd; op naar de toekomst… waarin we de handen nog meer als tevoren in één gaan slaan om de club samen te dragen.

Taekwon Utrecht 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *