Taekwon Utrecht bestaat 10 jaar

Taekwon Utrecht bestaat inmiddels 10 jaar. We zijn enorm blij met deze mijlpaal en willen dit aanstaande zondag 19 november 2023 met onze leden vieren.

In oktober 2013 werd de stichting opgericht met als doel de sport Taekwondo als middel in te zetten om maatschappelijke doelen te verwezenlijken en heeft haar bestaansrecht dan ook te danken aan de maatschappelijke behoeften. Sportief was onze ambitie dat onze leden zich kunnen meten met leden van andere Taekwondo scholen in Nederland. Ondanks het feit dat Taekwondo in vele gevallen een individuele sport is, willen we met alle positieve ambities erbij van onze leden een band creëren waarin Taekwondoplezier en vriendschap de basis vormen van de successen die we boeken.

Zijn bovenstaande doelstellingen behaald? Hoe ver zijn we? Wat zijn de volgende doelen?

Hier blikken we graag met alle leden en ouders/verzorgers op terug tijdens de viering op
zondag 19 november a.s. Wij hopen dat alle leden, ouders en verzorgers aanwezig zijn. Samen zetten we dan de stip op de horizon.

Ondanks het feit dat er geen trainingen zullen plaatsvinden, moeten alle leden wel aanwezig zijn. Uiteraard in Taekwondopak.

Taekwon Utrecht is inmiddels verankerd in de Utrechtse wijk Hoograven en in haar gemeenschap. Taekwon Utrecht heeft als ambitie een middel te zijn voor het oplossen van diverse maatschappelijke vraagstukken en daarnaast een thuis te zijn voor haar leden, jongeren uit de Utrechtse wijken. Wij hebben voor onszelf de opdracht om bij te dragen aan de ontwikkelingen op alle gebieden van onze kinderen.

Klik hier voor de uitnodiging

Taekwondo is onze passie maar stimuleren van de ontwikkeling van kinderen ons doel!

Op naar de toekomst; de stip op de horizon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *