Taekwon Utrecht Instaptoernooi 2014

Zondag 22 juni 2014 werd bij Taekwon Utrecht voor het eerst een instaptoernooi georganiseerd door Hoofdtrainer Redouan Dahmane. Het doel van de instaptoernooi is om de deelnemers zoveel mogelijk ervaring op het gebied van wedstrijdsparring op te laten doen en het plezier en de kracht van de sport Taekwondo te ervaren. Tijdens dit toernooi werd ook het systeem dat hoofdtrainer van Taekwondo Eddeane (Abdenasser Eddeane) heeft ontwikkeld geïntroduceerd.

Het toernooi fungeerde daarnaast ook als benefiet toernooi. De opbrengst van het toernooi is gedoneerd aan stichting Al Yatiem! Stichting Al Yatiem is een hulporganisatie voor de armste gezinnen in Marokko.

De organisatie is trots op de behaalde opbrengst voor Al Yatiem. Niet alleen de deelnemers doneerden met inschrijfgeld door deel te nemen aan het toernooi; maar ook ouders, vrienden en familieleden die niet meededen kwamen geld doneren.

“Moge Allah swt het van een ieder accepteren!”, aldus de hoofdtrainer Redouan Dahmane

Iedereen heeft genoten van een gezellige en vooral sportief toernooi, met de spectaculaire hoofdpartijen van de mini’s (4 jarigen) als hoogtepunt.

Volgend jaar hopen wij dit geweldige initiatief een vervolg te geven, met daarbij meer verenigingen, meer deelnemers en verbeterde randzaken (zoals bijv. wedstrijdvelden etc.).

Namens de hoofdtrainer Redouan Dahmane bedanken wij de trainers Angelo Rosalia , Abdenasser Eddeane, Yousra Slaoui en Mohamed Boubakari voor hun deelname en inzet. Uiteraard bedanken we ook de supporters (ouders,vrienden en familie) voor hun aanwezigheid, gezelligheid en donaties. Niet te vergeten; bedanken we ook de deelnemers voor de spectaculaire en vooral plezier wedstrijden!

Kortom: “Een geslaagd toernooi, dat zeker een vervolg zal krijgen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *