Topprestatie District West 2014!

Zaterdag 29 november 2014 werd het “District West Kampioenschappen” georganiseerd in Den Haag. Met 290 deelnemers uit district west was het een druk bezochte maar vooral leerzaam toernooi.

Taekwon Utrecht heeft met drie leden deelgenomen aan de District West Kampioenschappen te Den Haag.

 

Soulymen Sanhaji mocht als eerste beginnen in de categorie aspiranten -45. Hij won de kwart finale overtuigend van zijn tegenstander en herhaalde deze prestatie is de halve finale. In de finale trof hij een tegenstander die te vaak onder de pantser trapte zonder dat de scheidrechter ingreep. Hierdoor besloot de trainer Redouan Dahmane om de handdoek in het veld te gooien omdat er een  discussie ontstond tussen de trainer en de jury. Hoe dan ook is de zilveren plak een zeer verdiende prestatie.

 

Khadija Sanhaji mocht daarna in de klasse caddetten +59 uitkomen. In de finale wist zij de winst duidelijk naar haar toe te trekken waardoor zij dit toernooi af kon sluiten met een gouden plak.

 

Ahlam el Mamoun kwam voor het eerst uit in de klasse junioren +68 omdat zij in een klasse lager geen tegenstander zou hebben. Helaas was zij in de finale geloot tegenover een zeer goede tegenstander waardoor zij genoegen moest nemen met een zilveren plak.

 

De trainers Yousra en Redouan zijn trots op deze prestatie. Op naar het eerst volgende toernooi: Yoo Sin te Nijmegen.