Topprestatie Taekwon Utrecht @ TTE Open 2023

Op zaterdag 21 oktober 2023 hebben wij met 9 leden deelgenomen aan het TTE Open Taekwondo toernooi te Leusden. De leden hebben geweldig gepresteerd wat ons als club de 4e plaats heeft opgeleverd op de club ranglijst.

Moesa Sultan mocht als jongste lid de spits afbijten in de klasse pupillen C-24KG. Moesa wist zich goed te herstellen na de teleurstellende resultaat van afgelopen toernooi. Het harde werken tijdens de trainingen was goed terug te zien op de wedstrijdvelden. Moesa wist door winst in de kwartfinale en halve finale overtuigend de finale te bereiken. Na een spannende partij wist hij de dikverdiende 1e plaats binnen te halen.

Salmaan Sultan wist in de klasse aspiranten C-28KG de prestaties van zijn jongere broertje Moesa te evenaren en behaalde zo ook zijn 1e plaats.

Mohamed Rayan Aynloualid oogde zoals altijd hongerig naar punten op dit toernooi en wist na winst in de halve finale en finale zijn reeks op winst van de 1e prijs voort te zetten.

Maksim Ivakin zou vechten in de klasse aspiranten A-36KG. Helaas waren er geen tegenstanders in deze poule en is hij omgepouled naar A-40KG. Hierin trof hij maar één tegenstander. Maksim kreeg tijdens de finale te maken met een blessure, maar wist de partij desondanks in winst om te zetten. 1e prijs.

Na zijn partij is hij nog gevraagd om een vriendschappelijke wedstrijd te vechten in de klasse cadetten A-40. Maksim ging de uitdaging ondank zijn blessure aan en wist er een mooie partij van te maken. Zowel hij als zijn tegenstander gaven de toeschouwers een mooie showpartij. Mooie ervaring voor Maksim.

Rayan Sanhaji vocht een sterke finale en wist overtuigend de 1e plaats te behalen. Een mooi resultaat van het harde werken op de trainingen.

Haniefa Kadaoui (aspiranten C-45KG) maakte na lange afwezigheid haar comeback op de wedstrijdvelden. Ze strandde in de kwartfinale en verloor daar van haar betere tegenstander. Een ervaring rijker, werk aan de winkel. 4e plaats.

Sara Talhaoui (cadetten B-47kg) wist haar winstreeks voort te zetten door ook op dit toernooi haar poule te domineren. Via de halve finale bereikte ze de finale. In de finale was ze scherp en gretig genoeg om de 1e plaats te behalen.

Moustafa Sanhaji verloor de finale na een mooie partij van zijn tegenstander. Hij had er meer uit kunnen halen, echter oogte Moustafa niet scherp genoeg en had hij zijn dag niet mee. Desondanks een ervaring rijker voor de volgende toernooien en een 2e plek.

Illya Ivakin nam deel in 2 klasses. Als 17 jarige vocht hij in de klasse junioren A-68KG en in de senioren A-68KG. Via de kwartfinales wist hij in beide poules de finale te bereiken. Helaas sloeg de vermoeidheid toe in de finale senioren A-68KG en verloor hij deze. 2e plaats. In de klasse junioren A-68KG wist hij de finale van dezelfde tegenstander te winnen. 1e plaats.

10 deelnames:
– 7 x 1e plaats
– 2 x 2e plaats
– 1 x 4e plaats

Het bestuur en de trainersstaf zijn enorm trots op de prestaties van onze leden. Ze hebben gestreden als leeuwen en hetgeen waarop we hebben getraind goed toegepast op de wedstrijdvelden. Dank gaat uit naar de coaches (Hicham en Redouan), het bestuur, de meegereisde ouders en niet te vergeten onze trouwe supporters Milou en haar moeder. Complimenten aan TTE voor de organisatie van dit mooie leerzame toernooi. Tot volgend jaar 😉

Klik hier voor een foto impressie van onze deelname aan het toernooi op onze facebookpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *