Uitstekende prestaties op Yoo Sin 2019

Op zondag 08 december 2019 hebben we met een team van 10 leden (Nisrine, Hicham, Aasyaa, Sara, Jabir, Safae, Daoud, Marwa, Yassine en Muthanna) deelgenomen aan het Yoo Sin Taekwondo toernooi in Nijmegen. In eerste instantie zouden we met 12 leden deelnemen. Echter bleek er na bericht van de organisatie voor Kaoutar geen tegenstander te zijn en kon Aya wegens omstandigheden niet deelnemen.

Voor 8 van de 10 deelnemers (Aasyaa, Sara, Jabir, Safae, Daoud, Marwa, Yassine en Muthanna) was het hun debuut op de wedstrijdmatten. Zij deden (na kennismaking bij instaptoernooien) voor het eerst mee aan een officieel TBN toernooi.

Het was een spannende dag voor de deelnemers die voor het eerst meededen. Hun deelname aan het toernooi was vanaf het moment van inschrijving al begonnen daar ze de strijd met de zenuwen en angst moesten overwinnen. Eenmaal op het toernooi lieten ze overduidelijk blijken dat ze echte winnaars waren. Ze hebben de angst en zenuwen knock out geslagen en als echte strijders gestreden op de matten.

De deelnemers hebben elkaar enorm gesteund en het toernooi als een leuke maar vooral leerzame evenement ervaren.

De trainers en begeleiders waren op hun beurt enorm tevreden en trots op de prestaties van de deelnemers. De trainingsarbeid betaalde zich uit en was zichtbaar tijdens de wedstrijden.

De resultaten waren als volgt:
Marwa: 2e
Jabir: 2e
Sara: 1e
Daoud: 4e
Yassine: 4e
Muthanna: 3e
Aasyaa: 3e
Safae: 4e
Hicham: 3e
Nisrine: 1e

Klik hier voor een foto impressie van het toernooi op onze facebookpagina

Zoals gewend, was het een zeer leuk, sportief en leerzaam toernooi. Namens het bestuur, de trainers, ouders en deelnemers complimenten aan de organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *